Jobba hos oss

Hos oss har du cirka 90 kollegor utspridda över Norden samt i Kina. De flesta av oss har en teknisk bakgrund och arbetar som teknisk säljare, kundsupport, lager, produktion, elektriker, konstruktion och service men här finns också medarbetare som jobbar med inköp, ekonomi, IT, kommunikation, kvalitet och verksamhetsutveckling.

Vi jobbar långsiktigt och vi satsar helhjärtat för att leva upp till våra kunders förväntningar. Med vår expertis och innovativa lösningar ökar vi kundens produktivitet och konkurrenskraft. Det ska vara enkelt att samarbeta med oss. Vi ska skapa mervärde för våra kunder – varje dag. Vill du vara med?

Lediga tjänster på BEVI

Vi har inga lediga tjänster just nu.

Vid tillfällen när vi inte har några lediga tjänster är vi ändå intresserade av personer med de rätta kvalifikationerna. Välkommen att skicka en intresseanmälan med CV och personligt brev till info@bevi.se.

Integritetspolicy för arbetssökande

I samband med att du söker anställning hos BEVI samlar vi in vissa personuppgifter om dig. Ta gärna del av vår integritetspolicy för arbetssökande för information om hur vi kommer att hantera dina personuppgifter.

Integritetspolicy för arbetssökande →

Peter Karlsson, BEVI - ekonomiavdelningen  BEVI medarbetare lindningen  BEVO servicetekniker